dekoracija za decake auto buba

Dekoracija za dečake – autići

Deca se ugledaju na roditelje. Oponašaju njihove gestove, facijalnu ekspresiju, ponavljaju reči i izraze, uče se reakcijama i komunikaciji uopšte. Isto tako, od malih nogu, usvajaju određene norme ponašanja, stavove svojih roditelja i njihova interesovanja. Devojčice imitiraju majke, a dečaci se usmeravaju ka očevim interesovanjima i hobijima.

Tako će sin navijati za fudbalski tim koji tata voli, vežbaće da igra fudbal, košarku ili tekvando, posmatraće oca dok popravlja nešto i igrati se alatom, gledaće Marvelove junake i naučiti da treba da bude snažan i hrabar. Dečaci vole automobile, motore, avione, kamione, dizalice i ostale krupne sprave i naprave. Žele da postanu vatrogasci, tenkisti, piloti, đubretari ili građevinari, kako bi mogli da voze odgovarajuća vozila koja idu uz zvanje.

Ukoliko je Vaš sin još uvek vrlo mali i ne pokazuje naročito interesovanje za određene predmete i pojmove, a želite da mu napravite rođendansku dekoraciju, nećete pogrešiti ako odaberete nešto što se dopada njegovom ocu. Obraćam se majkama koje, uglavnom, preuzmu na sebe organizaciju dečijeg rođendana. Ukoliko ste otac i čitate ove redove, svaka Vam čast!

Ako ste mama, i organizujete detetu rođendan: zovete restorane, igraonice, ketering, osmišljavate izgled torte i dekoracije, pozivate goste itd. potrudite se da bar određen deo posla obavi i tata. Iako nije preterano zainteresovan za boju rođendanskih kapa ili vrstu bombona koje ćete staviti u poklon-kutije, možda mu bude interesantno da odabere temu za dekoraciju. Na Vama i nama je da osmislimo detalje, a tata neka bude zadužen za krupnije stvari, kao na primer, za marku i seriju automobila koji će biti zaštitni znak rođendana.
Kada dođe dan proslave i sve bude ukrašeno po tatinoj ideji, oboje ćete biti zadovoljni timskim radom!

admindb

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Prijavite se na email listu