Poklončići za goste

 

Rođendan Vašeg deteta je dan kada se proslavlja još jedna godina od kada je ono stiglo na svet. Za Vas, to je dan kada se prisećate njegovog rođenja, njegovog prvog osmeha, prvih koraka i prvih reči. Osećate istovremeno i radost i setu jer Vaše drago odrasta. Ponosni ste na sve što je naučilo i savladalo. Dečiji rođendan je za Vas poseban dan, pun uzbuđenja i emocija. Za njega, ovo je dan primanja poklona.
Mali slavljenik je u centru pažnje i gosti ga obasipaju poljupcima i darovima. Drugari Vašeg deteta će ga posmatrati kako odmotava poklone i zavideti mu na novim igračkama i stvarčicama. Svi vole da dobijaju poklone. Zato možete učiniti nešto lepo i za vaše male goste. Pripremite im poklončiće!
Iznenadite decu poklon-kutijama sa slatkišima. Poslužite ih lizalicama i bombonama u jedinstvenim omotima napravljenim samo za rođendan Vašeg deteta. Za osveženje im ponudite poklon-flašice sa crtanim likovima, koje će dugo čuvati. Darujte im na odlasku paketiće sa unikatnim čokoladicama.
Možete naručiti medaljone sa natpisom i likom slavljenika koje će deca nositi oko vrata i zadržati za uspomenu. Za zabavu pripremite rekvizite za fotografisanje ili maske kako biste slikanje učinili zabavnijim. Svako dete će svoj rekvizit ili masku poneti kući, a Vama će ostati vesele fotografije.
Osim što će Vaši gosti biti oduševljeni poklonima, ove poklon-kutije, čokoladice, poklon-flašice i medaljoni doprineće i dekoraciji dečijeg rođendana. Tako da možete i bez velikog troška prirediti svom detetu dekoraciju za pamćenje!

rodjendanska dekoracija, ukrasna kutija, slatkisi, poklon, kutija

Klikni na fotografiju za dalje

Prijavite se na email listu