Slatki sto

Slatki sto predstavlja centralni deo dekoracije dečijih rođendana.

Najprivlačniji deo prostorije u kojoj se slavi rođendan je, naravno, rođendanski sto. Na rođendanskom stolu se nalaze grickalice, sokovi, kolači, bombone, čokoladice i ostale poslastice.
Kreativna radionica „Cvetak“ bavi se ukrašavanjem slatkog stola na jedinstven način. Trudimo se da se svaki detalj savršeno uklapa u celinu. Tako će toperi i omoti za kolače biti nalik dekorativnom aranžmanu na stolu. Flašice sa vodom nosiće isti natpis i sliku kao čokoladice. Poklon-kutije sa slatkišima i zahvalnicom mogu biti istih boja kao rođendanske kape, koje će gosti poneti kući. Postolja za kolače, čaše i prstenovi za salvete biće dekorisani likovima iz omiljenog crtaća Vašeg deteta. Dodatna dekoracija je uvek u skladu sa temom rođendana i učiniće Vaš slatki sto još slađim. Pozadina rođendanskog stola može se ukrasiti zidnom dekoracijom od papirnih rozeta i pompona koja bi se slagala sa bojama rođendanskog stola.
Odaberite temu, šaru, boju za rođendan Vašeg deteta, a nama prepustite dekoraciju slatkog stola, koja će zadiviti Vašeg slavljenika i Vaše goste!

Prijavite se na email listu