frozen, zaledjeno kraljevstvo, elsa, dekoracija

Crtani film Frozen ili, u prevodu, Zaleđeno kraljevstvo jedan je od najpopularnijih crtaća u poslednje tri godine. Sva deca znaju ko su Elza, Ana, Olaf, Kristof i ostali likovi. Devojčice oblače sjajne haljine i nose rukavice poput Elzinih, glumeći da imaju moć da zalede sve što požele. Pevaju se pesme iz crtaća i prepričavaju doživljaji junaka. Njihove slike nalaze se na školskim torbama, majicama, haljinama, biciklima i mnogim drugim proizvodima. Prodaju se lutke Ane, Olafa, Elze i drugih likova iz Frozen-a. Jednom rečju, crtać Frozen ili Zaleđeno kraljevstvo je hit!
Prateći trendove i trudeći se da pruži mališanima ono što najviše vole, kreativna radionica „Cvetak“ izrađuje dekoraciju za dečije rođendane i u temi Frozen. Misleći na svaki detalj, pretvorićemo rođendan Vašeg deteta u pravu zimsku čaroliju. Uredićemo prostor u kome slavite rođendan tako da će Vaše dete i Vaši gosti pomisliti da su zalutali u Zaleđeno kraljevstvo!
Na Frozen Slatkom stolu stajaće kapkejkovi sa slikama Olafa, Kristofa, Ane, Elze, princa Hansa i Svena. Dečiji omiljeni kolačići, čoko-popsi, nosiće na sebi pahulje i mašnice. Imamo i srebrna i sjajno-plava postolja za kolače, koja se savršeno uklapaju u ostalu dekoraciju. Naše kristalno posuđe sa grickalicama asociraće na led i zimu iz crtanog filma. Pozadinu rođendanskog stola krasiće girlande sa nanizanim pahuljama – belim, plavim, srebrnim.
Za goste možete naručiti rođendanske kape sa pahuljama i slikama glavnih junaka iz Zaleđenog kraljevstva. Za Vašu devojčicu napravićemo sjajnu tijaru nalik Elzinoj, a za dečaka krunu kakva dolikuje malom princu.
Kako bi Vašim gostima rođendanska proslava bila još zabavnija, izaberite maske i rekvizite za fotografisanje iz Frozen kolekcije. Naručite unikatne flašice na temu Frozen-a. Stavite slatkiše za mališane u poklon-kutije u bojama Zaleđenog kraljevstva, sa zahvalnicom u ime Vašeg deteta.
Učinite rođendan Vašeg deteta čarobnim!

admindb

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Prijavite se na email listu