mini, mini maus, dekoracija, deciji rodjendani, rodjendanska dekorcija, slatki sto

Diznijevi junaci Mini (Minnie) i Miki Maus (Mickey Mouse) već više od osamdeset godina osvajaju srca mališana širom sveta! Zbog toga nije iznenađujuće što su ovi likovi česta tema dečijih rođendana i rođendanske dekoracije.
Devojčice vole Mini zbog njene ženstvenosti, a dečaci Mikija zbog njegove dobrote i smešnih situacija u koje često zapada. Zaštitni znak ova dva crtana lika su njihove okrugle crne uši, koje se rado nose na rođendanskim kapama. Mini i Miki su prepoznatljivi i po crveno-crnoj kombinaciji boja, pa se u ovim bojama dekoriše i slatki sto.
Rođendanski sto na temu Mini Maus biće dekorisan crvenim i belim detaljima, poput njene haljinice. Toperi za kapkejk i čoko-popse nosiće njen veseli lik, flašice će biti ukrašene mašnicama, a čokoladice tufnicama. Dekorativni aranžman krasiće srca i mašne, rođendanski natpis može biti ispisan Diznijevim slovima, a kapice sa ušima posebno napravljene za devojčice, posebno za dečake.
Uz dekoraciju naručite poklon-kutije za goste, lizalice sa imenom Vašeg deteta i dekorativne slamčice, sve u znaku Mini Maus, i rođendanska proslava će biti savršena!

admindb

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Prijavite se na email listu